Info

Om mig

Jag bedriver ambulerande veterinärpraktik inriktad på hästar. Jag hjälper dig med allt i från förebyggande åtgärder så som vaccinationer, hälsokontroller, munhåle/tandundersökningar och besiktningar, till skador och sjukdomar som till exempel kolik, fång, hovbölder, ögonskador och hältor.

Tog examen på Sveriges Lantbruksuniversitet Veterinärprogrammet 2006. Arbetade först ett tag som distriktsveterinär men startade sedan min egen ambulerande hästpraktik i Uppsala/norra Stockholm 2008. Åren 2009-2012 arbetade jag parallellt på Hästkliniken Universitetsdjursjukhuset i Uppsala Ultuna, dels som klinikveterinär men även som lärare för veterinärstudenterna. 2014 gick flytten hem till Skåne och verksamheten startas upp här hösten 2015 efter mammaledighet med barn nummer två.

Fritiden tillbringas till största del på gården med familjen och alla djuren. På gården finns bland annat fyra hästar, två hundar, katter och ett gäng får.

IMG_9477

Betalning

Betalning sker kontant med de vanligaste kreditkorten alternativt med Swish. Fakturering sker efter överenskommelse och sedvanlig kreditkontroll.

Allmänna villkor

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokat besök debiteras inställelseavgift. Vid betalning efter förfallodagen debiteras påminnelseavgift om 60 kr samt ränta med gällande referensränta + 8 %-enheter. Innehar F-skattsedel.

Länkar

SVA  information om hästens parasiter, träckprovtagning, smittsamma sjukdomar m.m.

Hästsverige fakta baserade på forskning och beprövad erfarenhet.

Karenstider listor med olika karenstider för läkemedel, hästvårdsprodukter, fodertillskott m.m.